Já když jsem o téhle otázce přemýšlel, tak se mi vybavila jedna noční hra, kdy jsme po večeři byli místo na mytí zubů zavoláni na nástupiště, kde bylo vysílání ze kterého jsme se dozvěděli, že někde u Černěvsi spadnul nějaký parašutista a je zraněnej, tak jsme ho šli hledat podle signálu, který vysílal baterkou každých 5 minut. No a pak v podstatě klasika. Vedoucí s baterkou schovanej na kraji lesa, cesta po tmě, pak zdravověda, ošetření zranění a transport raněného do tábora. Jenže ten raněný byl tenkrát Karpík, pojmul to veskrze realisticky, jak to uměl jen on (ve spolupráci s guruem těhle blbostí Balvanem) takže na místě (alespoň tak si to já pamatuju) spousta krve, on namaskovanej jako skutečnej partyzán, mluvil jen nějakou cizí řečí a hrozně řval bolestí. Prostě super skvělá šou a my malý caparti mu to žrali úplně neskutečně a pro mně to tenkrát byl skutečnej zraněnej voják, kterýho jsme zachraňovali a byl to takovej zážitek, že jak vidíte si ho pamatuju dodneska.
Tak zkuste zapátrat v paměti a hoďte sem svoje nejsilnější herní zážitky ať vidíme co jsou ty správný hry